ERASMUS+ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

21.02.2024 tarihinde saat 14:00'da Cengiz Yenerim Salonunda ERASMUS+ Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

ERASMUS+ Kurum Koordinatörü Sn. Dr. Özgün ORHON'un açılış konuşmalarıyla başlayan toplantı, ERASMUS+ Uzman Personeli Sn. Emre Deniz SEVİNİR'in ERASMUS+ hakkında genel bilgilendirme ve güncel ERASMUS başvurularına ilişkin ayrıntılı sunumlarıyla devam etti.

İlgili toplantıda ayrıca daha önce ERASMUS+ öğrenci öğrenim ve staj hareketliliğine katılım sağlayan öğrencilerimizin deneyim paylaşımlarına yer verildi. Toplantıya katkı sağlayan Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencilerinden Zeynep ARSLAN'a, İmalat Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden Batuhan AYDIN'a ve Hemşirelik Bölümü öğrencilerinden Ali Kazım DÜZGÜN'e teşekkürlerimizi sunarız.