Mühendislikte Atılım

Başvurular şu anda kapalıdır.

Makine, Elektrik – Elektronik gibi temel alanların yanı sıra Bilişim Sistemleri, Yazılım, Enerji Sistemleri gib geleceğn alanlarında da eğitim veren Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bölümlerinin çoğunda da uluslararası MÜDEK akreditasyonuna sahiptir.

Tüm bölümlerinde İngilizce eğitim veren Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesinin bölümleri aşağıda sıralanmıştır.

• Bilgisayar Mühendisliği
  • Bilişim Sistemleri Mühendisliği
  • Elektrik ve Elektronik Mühendisliği
  • Endüstri Mühendisliği
  • Enerji Sistemleri Mühendisliği
  • İmalat Mühendisliği
  • İnşaat Mühendisliği
  • Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya
  • Makine Mühendisliği
  • Mekatronik Mühendisliği
  • Metalurji ve Malzeme Mühendisliği
  • Otomotiv Mühendisliği
  • Yazılım Mühendisliği

Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi lisans programlarının uluslararası öğrencileri için yıllık ücreti 9.800 USD’dir.

Ayrıca Atılım Üniversitesi Mühendislik alanında Fen Bilimleri Enstitüsünde Yüksek Lisans ve Doktora eğitimleri de vermektedir.

Uluslararası öğrenci olarak bu bölümlerde okumak için ic.atilim.edu.tr web sitesini inceleyerek bilgi alabilirsiniz.

Akredite bölümler hakkında bilgi almak için; https://ic.atilim.edu.tr/tr/news/32/akreditasyon-%E2%80%93-akredite-programlar