Unıversıty of Pıraeus ile Uluslararası İşbirliği Anlaşması

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sn. Serkan ERYILMAZ ve Uluslararası İlişkiler Direktör Vekili Sn. M. Hasan ATASOY, 28.01.2020 tarihinde, Yunanistan’da bulunan University of Piraeus’e uluslararası işbirliği ziyaretinde bulundu. Ziyaret kapsamında iki Üniversite arasında uluslararası işbirliği anlaşması imzalandı. Uluslararası İşbirliği Anlaşmasına ek olarak, hem öğrenci hem de akademik-idari personel hareketliliğini kapsayan Erasmus+ anlaşmaları imzalandı. Erasmus+ anlaşması imzalanan bölümler; Matematik, İktisat, İşletme, Uluslararası İlişkiler, Turizm ve Otel İşletmeciliği. Daha önce Endüstri Mühendisliği üzerine Erasmus+ anlaşmasına sahip olunan University of Piraeus ile Erasmus+ anlaşma sayısı altıya yükseldi.