ONLINE BAŞVURULAR

Modern Diller Öğretim Planı Yeniden Düzenlenme - 23.03.2020

Koronavirüs salgını sebebiyle ülke çapında alınan tedbirler sonucunda eğitimin aksamaması ve de siz sevgili öğrencilerimizin mağdur olmaması amacıyla, Yabancı Diller Yüksekokulu Modern Diller Bölümünün sunduğu İngilizce derslerinin öğretim, uygulama ve değerlendirmelerinde uzaktan eğitim sistemine gidilecektir.

25 Mart 2020 tarihi itibariyle dersleriniz kampüs içinde yüz yüze değil, Moodle üzerinden uzaktan eğitim şeklinde yapılacaktır. Aldığınız ENG kodlu İngilizce derslerine https://moodle.atilim.edu.tr/ adresinden Moodle’a giriş yaparak erişebilmeniz için ilk olarak Atılım uzantılı e-posta adresiniz ve şifreniz gereklidir. Ancak bu e-posta adresi ile Moodle sistemine kayıt olabilirsiniz. Moodle sistemine zaten kayıtlı iseniz, Moodle platformunda bulunan “Derslerim” sekmesinden, dersin koduna tıklayarak aldığınız ENG kodlu dersin “UZAKTAN EĞİTİM 2019-2020” sayfasına girebilir ve buradan dersinizi takip edebilirsiniz. Örneğin, 2019-2020 Bahar döneminde ENG122 dersini alıyorsanız, Moodle’a giriş yapıp derslerim sekmesine tıklayabilir ve “ENG122 Uzaktan Eğitim 2019-2020” isimli İngilizce dersinin ana sayfasına ulaşabilirsiniz.

Uzaktan eğitim dersleriniz MDB öğretim görevlileri tarafından hazırlanacak haftalık 1 saatlik ders anlatım videoları ve 1 saatlik de canlı soru-cevap saatleri şeklinde yapılacaktır. Bu doğrultuda, haftalık ders anlatım videolarını izledikten sonra aynı hafta içinde gerçekleştirilecek olan soru-cevap saatlerine katılımınız gerekmektedir. Çevrimiçi canlı soru-cevaplar, ders şubenizin öğretim görevlisi tarafından yapılacaktır ve her bir şubenin haftalık gün ve saatlerini Moodle üzerinde erişebileceğiniz dosyada görebileceksiniz. Her öğrenci sadece kendi dersinin ve kayıtlı olduğu şubenin “CANLI SORU-CEVAP” saatlerine katılabilecektir.

Gerekli diğer detaylar yine Moodle üzerinden paylaşılacaktır. Bu nedenle Moodle ve https://www.atilim.edu.tr/tr/dml/announcement/list adresindeki bölümümüzün web sayfasını düzenli olarak takip etmenizi önemle rica ederiz.

Modern Diller Bölümü